banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Belediyelere Müjde! 6 Ay Kesinti Yapılmayacak

Büyükşehir Belediyeleri, İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bunların Bağlı Kuruluşlarının Borçlarına Karşılık Genel Bütçe Vergi Gelirleri Tahsilat Toplamı Üzerinden Ayrılacak Paylardan Yapılacak Kesintilere İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bu karar ile Büyükşehirler için 30 Aralık'tan, İl ve ilçeler için 10 Ocaktan itibaren 6 ay paylar kesintisiz olarak gönderilecek.

Bu kararın güzel bir gelişme olduğunu söyleyen  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç; "bu güzel gelişmeden dolayı başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, Bakanlarımıza ve konuyu takip eden Abdülhamit Gül'e teşekkür ederim" dedi.

www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.