banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Belediyeler ve STK’larla birlikte çalışacağız

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile uzun yıllar AK Parti’de birlikte çalışma fırsatı bulduklarını hatırlatan Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, “Başkanımızla birlikte AK Parti hizmetlerini değerlendirme imkanı bulduk. Milletvekillerinin, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmesi halinde hizmet kalitesinin artacağına inanıyoruz. Hilvan Belediye Başkanımız sayın Aslan Ali Bayık da uzun yıllar bu birlikteliğe önem veren bir isimdi. Kendisini ziyaret ederek seçim sürecinde desteklerini talep ettik” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık da, AK Parti ile birlikte siyaset anlayışının bile değiştiğini belirterek, “AK Parti, birlik, beraberlik ve istişareye önem veren, siyaseti halka hizmet için yapan bir partidir. Milletvekili aday adayı kardeşimiz Nüsret Urmak da yıllarca partide hizmette bulunmuş, bugün milletvekililği gibi yüce bir göreve talip olmuştur. Kendisine bu yarışta başarılar diliyoruz” diyerek, desteklerini ifade etti. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.