banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Belediye meclisinden Kahya istifa etti

AK Parti Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Fatih Kahya, Belediye meclis görevinden önceki akşam istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti belediye meclis üyesi olarak 2 yıldır görev yapan Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Fatih Kahya, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine Milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

İstifa nedenini açıklayan Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Fatih Kahya; “ Yaklaşık iki yıldır belediye mecliisnde görev aldım. Belediye meclis üyelerimizle birlikte Şanlıurfa için çeşitli hizmetlerde bulundum. Tabiki her insanın bir hedefi var. Benim de hedefim Şanlıurfa’dan bu dönem milletvekili seçilmek. Bu nedenle 4 Mart 2011 tarihi itibari ile Belediye meclis üyeliği görevimden istifa ettim. Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu gün itibari ile Şanlıurfa’da AK Partiden aday adayı olduğumu açıklıyorum. Bu kararımı kamuoyuna duyuruyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.