banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Belediye meclisi ocak toplantısı yapıldı

Şanlıurfa Belediye Meclisi Ocak Ayı 1. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Habib Arslan başkanlığında yapıldı.

      Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, ilk olarak geçtiğimiz ay meclise sunulan ve ilgili birimlere havale edilen çeşitli konulara ilişkin soru önergelerine verilen yanıtlar okundu. 

     Daha sonra yine 10’a yakın çeşitli konularda meclise sunulan soru önergeleri ise yanıtlanmak üzere ilgili birimleri havale edildi.

    Soru önergelerinin yanıtlanması ve diğer soru önergelerinin okunarak havale edilmesinin ardından toplantının asıl gündem maddelerine geçildi.

    Buna göre;

   *“Denetim Komisyonuna Üye Seçimi” başlıklı gündem maddesi doğrultusunda gizli oylama açık tasnif usulü yapılan oylama sonucunda AK Parti Meclis Üyeleri Aysel Göncü, M.Salih Uğur, Mehmet Küçük, Bağımsız Belediye Meclis Üyeleri M.Emin Dağ ve Ali Çadırcı denetim komisyonuna üye olarak seçildiler. Yeni seçilen üyelerin 1 yıllığına görev yapacakları belirtildi.  

   * “Taşınmaz Mal Tahsisi ve Belediye Başkanına Yetki Verilmesi” başlıklı gündem maddesini gündeme alan Şanlıurfa Belediye Meclisi konunun yarınki birleşim toplantısında ele alınmasına karar verdi.

  * İmar Komisyonuna havale edilecek dosyaları oylayan Şanlıurfa Belediye Meclis Üyeleri toplantıda son olarak, zaman zaman çeşitli eleştirilere maruz bırakılan kent mobilyaları hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu’nca hazırlatılan raporu görüştü.

   * İmar Komisyonu Raporları (İmar Tadilatları) başlıklı gündem maddesi ve diğer maddeler ise yarınki birleşime bırakıldı.

   Şanlıurfa Belediye Meclisi Ocak Ayı 2. Birleşim Toplantısı, 4 Ocak 2011 Salı Günü(Yarın)Saat 14’te Yapılacaktır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.