banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Belediye meclisi kilitlenebilir

Şanlıurfa Belediyesi 2013 yılı bütçe görüşmeleri devam ederken, Ak Partili Belediye Meclis üyeleri başta Başkan Ahmet Fakıbaba ve yetkili birim amirlerinin meclis toplantılarına katılmaması üzerine bugünkü meclis oturumuna katılmamaları bekleniliyor.

İl Özel idaresinin 2013 yılı bütçesinin üç katı kadar bir bütçeyi meclisten onaylatmak isteyen  Başkan  Fakıbaba’nın meclis görüşmelerinin büyük bir kısmına katılmadığı biliniyor.


AK Partili Belediye meclis üyeleri grup Başkanı Adil Saraç,’ Belediyenin bütçe görüşmeleri yapılıyor, ancak ortada bir muhatabımız yok’ dedi. Saraç, açıklamasını söyle sürdürdü. Biz  Ak Partili Belediye Meclis üyeleri olarak  iyi niyetimizi koruyoruz.  4 yıldır AK Partili üyeleri olarak Belediyenin her türlü projesine destek olduk, olur verdik,ancak bu yıl yaklaşık 359 Milyon( trilyon) tl’lik bir bütçe görüşülüyor. Bu bütçe hayali, Koskoca İl özel idaresinin 1 yıllık bütçesi 127 Milyon  Tl, bu bütçe ile Urfa’nın 10 ilçe bin köyüne hizmet götürülecek, Urfa Belediyesinin ise bir yıllık bütçesi 359 Milyon Tl. Bana göre bu bütçe gerçek dışı, ancak bizden 359 Milyon Tl’lik büteçeye evet denmemiz isteniyor, Bizlerde Meclis üyeleri olarak, sorumluları karşımızda göremiyoruz, bugünkü görüşmelerde, yetkili birim Müdürleri biz Meclis üyelerini takmayarak,  oturumlara gelmezler ise, Meclise katılmayacağız, boykot edeceğiz’dedi. (Urfastar.com)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.