banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Belediye başkan adayı Arslan, Haliliye’nin Muhtarlarıyla Buluştu

Haliliye İlçesi’ne bağlı bazı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Halil Arslan, fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda önce muhtarları dinledi ardından projelerini anlattı.

Tarihin Sıfır Noktası olarak kabul edilen “Göbeklitepe” Dünya’nın ilk üniversitesi “Harran Üniversitesi” v.b daha birçok önemli değerleri sınırları içersinde barındıracak olan Haliliye İlçesi’ne yönelik projelerini aktaran AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Arslan, gerçekleştirilen toplantıda muhtarlardan destek istedi.

AK Parti Genel Başkanı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine bu görevi layık görmesi durumunda Haliliye İlçesi’ni adına yakışır bir şekilde yöneteceklerini ifade eden Arslan, “Haliliye İlçemizi gerek Türkiye, gerekse de Dünya’ya tanıtma konusunda önemli projelerimiz mevcut. Görev bize verildiği takdirde Haliliye’yi Haliliyeliler ile birlikte yönetmeye hazırız. Belediyecilikten edindiğimiz deneyimleri güzelim ilçemiz Haliliye ilçesine yansıtmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Halil Arslan’a başarı temennisinde bulunan bazı mahalle muhtarları ise gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse de başta Haliliye İlçesi ve diğer ilçelerde hizmet edecek adaylara görev verilmesi gerektiğini vurguladılar.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.