banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Belediye Başkan Aday Adayı Yahlizade: Urfalı hesap sorsun

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yahlizade, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünün yapımında önemli işlere imza attığını belirterek, tecrübelerini kent için kullanmak isteğinde olduğunu aktardı.

 

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yahlizade; “Bir yıldır on kişilik bir ekiple çalışma yürütüyoruz. Her alandan birer teknik bilgisi olan arkadaşımla projeler ürettik. Ekibimizde şehir plancısı, Mimar, İnşaat, elektrik, Makine Mühendisleri gibi meslek gruplarındandır. Dedik ki Büyükşehir olduk ve bir ekip çalışması yaparak, dokuz ana başlık altında 52 projemiz hazırdır. Bunlar Urfa'nın olması gereken noktaya gelmesinde önemli projelerdir. Konut ihtiyacı, trafik, alt yapı, sosyal kültürel, ekonomik ve üretime dayalı projelerimiz mevcuttur. Eğer bu bahsettiklerim yapılmazsa halk hesabını mutlaka bizlere sorsun. Şanlıurfa Halkı görevi kime vermişse vadedenlerin yapılmaması durumunda hesabını sormalı. Urfa halkıda biraz duygusaldır. Ama artık bu duygusallıktan öte ortaya konulan söz verilen işler yapılmadığında halk mutlaka hesabını sorsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.