banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Bekir Coşkun, Erdoğan davalık oldular
Genelkurmay'dan sonra Başbakan Erdoğan'ın da sert sözlerle hedef aldığı Cumhuriyet yazarı Bekir Coşkun Twitter'dan yaptığı açıklamayla polemiği mahkemeye taşıyacağını duyurdu.

İşte Bekir Coşkun'un Başbakan'ın "kaleminden pislik akıyor" sözlerine Twitter'dan verdiği yanıt:
"Üzülmeyin arkadaşlarım... Benim kalemim hep şefkat, merhamet, sevgi istedi... Kine, nefrete, merhametsizliğe kızdım... Beni eleştirirken "Kaleminden pislik akan" demesi, asıl bir Başbakan'a yakışmadı... Tabi ki dava açacağım... Yargı yoksa, o zaman sığınacağım tek yer kalır; sizin vicdanlarınız... "

BAŞBAKAN ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Başbakan Erdoğan İtalya ziyaretinin ardından Türkiye'ye dönüşünde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Genelkurmay'ın açıklamalarına konu olan Bekir Coşkun için ağır ifadeler kullandı.

"O YAZARA TÜM PAŞALAR DAVA AÇMALIDIR"
Basın mensuplarının, Genelkurmay'ın yaptığı açıklamaları hatırlatması üzerine de Başbakan Erdoğan, 'O yazara tüm paşalar dava açmalı' cevabını verdi. Başbakan Erdoğan, bugünkü grup toplantısında Genelkurmay Başkanlığı'na sert eleştiriler yönelten Kılıçdaroğlu'nun konuşması hatırlatılınca 'Kılıçdaroğlu, siyasetin adap yanını iyi anlayamadı. Kimsenin kimseye hakaret yetkisi yok. Genelkurmay'ın açıklamasına neden olan 'Paşa' benzetmesi iyi anlaşılmalı. Paşa benzetmesiyle hakaret Atatürk'e kadar uzanır' açıklamasında bulundu.

"O ZAT'IN KALEMİNDEN PİSLİK AKIYOR "
Başbakan Erdoğan Genelkurmay'a yönelik 'Paşa' başlıklı bir yazı yazan Cumhuriyet yazarı Bekir Coşkun'a da oldukça sert sözler söyledi. Erdoğan Bekir Coşkun için ' 'paşalar için yaptığı benzetme talihsiz bir benzetmedir. Ama O zat ne yazık ki bütün kaleminden pislik akan bir zat olduğu için böyle şeyler yapıyor' dedi. Başbakan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Bekir Coşkun'a destek verdiği için eleştirdi.
Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.