banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Bedensel engelliler takımı Çelik’i ziyaret etti

Siverek bedensel engelliler basketbol takımı yöneticileri Ak parti ilçe başkanı İlhan Çelik’i ziyaret etti.

İlçenin güney mahallesinde bulunan ilçe teşkilat binasına gelen Siverek engelliler derneği başkanı İbrahim Kırbaş ve beraberindekileri ilçe başkanı İlhan Çelik ve partililer karşıladı

Çelik ve dernek yöneticileri bir süre sohbet etti. Çelik, Siverek bedensel engelliler basketbol takımının 2. ligden 1. lige yükselmelerinden dolayı tekrar tebrik ettiğini söyleyerek şunları kaydetti; “ Siverek tarihinde sizler bir ilke imza attınız, daha öncede sizi arayarak tebrik etmiştim ve şimdide tekrar tebrik ediyorum. Bedensel engelliler takımımız gerçekten kıt imkânlarla bu başarıyı elde etmiş ve Sivereklileri gururlandırmıştır. Başta Sayın Vekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar olmak üzere ilçe teşkilat kurumlarına düşen ne varsa eskiden yaptığımız gibi, şimdi de yapmaya hazırız. Bu spor takımımızın Siverek’i olumlu şekilde tanıtacağına ve daha fazla başarı elde edeceğine inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 Dernek başkanı İbrahim Kırbaş, başta Sayın Vekilimiz Kasım Gülpınar olmak üzere Siverek’te ki tüm kurumlara teşekkür ederek şunları kaydetti; “ Uzun zamandır dernek ve takım olarak hayalimiz birinci lige çıkmaktı ve çok şükür bu hayalimize ulaştık.  Bundan sonra ilk hedefimiz elde ettiğimiz bu başarıyı korumak olacak, gerçekten zor ve kıt imkânlarla bu başarı elde edildi. Bundan sonra sorumluluğumuz eskisinden iki kat artmıştır. Sivereklilerin bizlere maddi ve manevi olarak yanımızda olacaklarına inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.