banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

 

Seçim çalışmalarını hızla sürdüren Ak parti Milletvekili adayı, Bakkallar ve bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ile birlikte önceki gün Bedensel engelliler derneğini ziyaret etti. Yoğun katılımın sağlandığı ziyarette Dernek Başkanı İbrahim Tapşık ve Yönetim kurulunca karşılandı.

Ziyarette dernek üyelerinin sorunlarını AK Parti Milletvekili adayına anlatan Bedensel Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Tapşık “Üyelerimizin pek çok sorunu vardır, sorunlarımız eskiden daha çoktu son Ak parti döneminde bu sorunlarımızın çoğu çözüldü. Önümüzdeki dönemde kalan sorunlarımızın da çözüleceğine inanıyorum. Sayın Adayın Derneğimizi ziyaret etmesi bizleri mutlu etti. dileriz eski siyasiler gibi seçimden seçime bizi hatırlamazlar”  dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.