banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

BDP, Urfa'da Yoksullukla Mücadele toplantısında buluştu VİDEO
Barış ve Demokrasi Partisi(BDP) ve Bazı Sivil toplum kuruluşları tarafından Harran Otelinde “Yoksullukla Mücadele” toplantısı gerçekleşti.
Harran otelde gerçekleşen toplantıya, Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, İl Başkanı Halit Yıldıztekin, CHP il Başkanı Ferhat Karataş, İlçe BDP’li Belediye başkan ve yardımcılarının yanı sıra çok sayıda partili ve STK temsilcileri Katıldı.
Forumda konuşan BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, kentin nüfus yoğunluğuna değinerek, etkinliğin Şanlıurfa için önemli olduğunu söyledi.
GAP'ın başkenti olarak anılan Şanlıurfa'dan her yıl yaklaşık 300 bin kişinin tarım işçisi olarak başka kentlere çalışmaya gittiğine değinen Binici, "Biz gerçekten insani dayanışma noktasında görevlerimizi yaparsak, paylaşımcı olursak bu yoksulluğun önüne çok rahat geçebiliriz" dedi.
Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Baydemir” Yoksulluğun en yoğun illerin Kürt bölgesinde yaşayan insanların olduğu kentler “olduğunu belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar arasında soru cevaplı toplantı sona erdi
Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.