banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

BDP tutuklamaları protesto etti

Sabaha karşı operasyonla BDP Şanlıurfa İl eş başkanları İbrahim Ayhan ve Adile Fidanın la birlikte gözaltına alınan 21 kişi için BDPli partililer basın açıklaması ve oturma eylemi yaptılar.

AK Parti il binasının da bulunduğu Karakoyun iş merkezinde bir açıklama yapan BDPliler; AK P polisler nazi gestapoları gibi operasyonlarla adeta darbe yapıyorlar. dedi.

BDPliler Bugün sabaha karşı gözaltına alınan BDP Şanlıurfa İl eş başkanları İbrahim Ayhan ve Adile Fidanın la birlikte BDP kadın meclisi yöneticileri, İl genel meclisi üyeleri, Suruç Belediyesi, Viranşehir, Ceylanpınar, Siverek ilçelerinde arkadaşlarımız gözaltına alınmıştır. Bu haksız uygulamaların bir an önce son bulması gözaltına alınan arkadaşlarımızın derhal serbest bırakılmasını istiyoruz dediler.

BDPli partililer 5 dakikalık oturma eylemi yaptılar. daha sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.

Ali Demir / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.