banner2
Öne Çıkanlar MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat

BDP, Şanlıurfa Merkez İlçeleri oluşturuyor

Şanlıurfa büyükşehir başkanlığı için sürpriz bir aday düşündüklerini söyleyen Yıldıztekin, halkın seveceği biri ve memleketin kalkınması için düşündüğümüz adayın kazanacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 


Yıldıztekin, daha sonra konuşmalarını şöyle sürdürdü;Şanlıurfa büyükşehir olma statüsüne geldikten sonra Şanlıurfa merkez ve 3 ilçesinde belediye örgütlenme çalışmalarımız devam ediyor. Eyyubiye ilçesinin yönetimin atamasını gerçekleştirdik. Haliliye ve Karaköprü ilçelerin çalışmalarımız devam ediyor önümüzdeki günlerde de bu ilçelerinde atamalarını gerçekleştireceklerini söyledi.

 

Yıldıztekin, biz parti olarak başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerde çalışmalarımızı yoğunlaştırmış durumdayız. En büyük hedefimiz ise büyükşehir belediyesini kazanmak. Kazanacak gücümüzde var. Başta genel merkez ve il başkanlığımız aday konusunda belirlediğimiz bir açıklama yok. Ama büyük şehir belediye başkanlığı için sürpriz bir adayımız var. Bu sürpriz adayımızı da getirdiğimiz zaman Urfa halkı ve tüm parti yetkilileri bu adayı destekleyeceklerine ve bu adayımızın kazanacağına inandıklarını söyledi.
Yıldıztekin, diğer merkez ilçelerde ise partimize başvurular devam ediyor. Partide görev almak isteyen istekli arkadaşlarımız var. Tüzük ve partimizin belirlediği kriterler vardır. Bu kriterler doğrultusunda tüm vatandaşlarımız partiye gelerek aday adayı olarak başvuru yapabilirler. Başvuran adaylarımızın yıpranmamaları için isimlerini vermiyoruz. Ama beklediğimizin üstünde başvurular. Yapılan başvurular sonucunda parti olarak çok memnun olduklarını ifade etti.

2014 yılı yerel seçimleri daha önceki seçimlere nazaran aday adayları daha fazla olduğunu ve yerel seçimlerde partinin değil halka hizmet edecek bir belediye başkanın seçilmesi gerektiği belirten Yıldıztekin, "Hepimizin bildiği gibi bir barış süreci başladı. Aylardan beri anne baba ciğerleri yanmıyor. Kimsenin evinde gözyaşı ve acı yok. Barış havası estiği müddetçe halkımızda özgürce istediği parti de aday olma imkânı yakalıyor.  Bunun yanında hem seçime hem de seçilecek adaya özgürce oy verecektir. Adaylar özverili çalışırsa başta adayların hizmet yaptığı parti ve diğer partiler arasında rekabet daha da artar. Rekabet artınca halka hizmet fazlalaşır. Önemli olan parti çıkarından çok, halkın memnun kalmasıdır" dedi.

Yıldıztekin, sürpriz adayımız ile bu seçimi kazanacağız. Şuan için ismini vermenin doğru olmadığını ve ilerleyen günlerde büyükşehir adayımızı açıklayacağız. Yıldıztekin, "Getireceğimiz adayın kazanacağına inancımız sonsuzdur" dedi.
Şeyhmus Aydoğdu / Gapgundemi

 

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaBDP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.