banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

BDP lideri Demirtaş'la ilgili şok iddia!

Aziz Üstel, Nasname sitesine dayandırdığı habere göre BDP'li Selahattin Demirtaş'ın kardeşi, Diyarbakır'da Diyar A.Ş Şirketi ile belediyenin bütün ihalelerini aldığı iddia edildi...

Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, BDP lideri Selahattin Demirtaş ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Nasname sitesinen dayandırılan iddiaya göre,  BDP'li Selahattin Demirtaş'ın kardeşi, Diyarbakır'da DİYAR A.Ş Şirketi ile belediyenin bütün ihaleleri alıyor.

İşte Star gazetesi yazarı Aziz Üstel'in yazısının o bölümü;

Yolsuzluk batağında Demirtaş ve Diyar AŞ

Nasname” sitesinin haberlerie göre BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kardeşi Süleyman Demirtaş, 300 bin TL’lik arabasının arka koltuğuna kurulmuş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan Diyar AŞ’nin bütün ihalelerini devşirmekte.

Ağabeyi Selahattin, yüksek siyasetle uğraşadursun “birader-i canımın içi”, ailenin önlenemez yükselişi için kolları sıvamış. İşte yandaşlığın en güzel örneği! Al Bertold Brecht’in muhteşem oyunu, “Arturo Ui’nin Önlenemez Yükselişi”ini değiştir adını“Demirtaş’ın Önlenemez Yükselişi!” oluversin. Millet, ayağı çıplak başı kabak dolaşsın yörede, siz “Lüküs Hayat” yaşayın! Sonra da özerklik, özgürlük naraları atın!

Bu arada Selahattin Demirtaş’ın kankası Gülten Kışanak ve birkaç BDP’li gölgesinden bile korktukları, Suriye’nin El Muhaberrat’ına ümüğünden bağımlı PKK’nın öldürdüğü dört Kürt kökenli kızımız için düzenlenen  başsağlığı toplantısına gitmek isteyince, kızların babaları bunlarla karşılaşmamak için çadırı terk etmiş. Buyurun efendim! Hani On milyon Kürt bizi destekliyor” palavrasına ne oldu! PKK kan gölünde boğulacak da, bari siz bu arada gümbürtüye gitmeyin! Biliyorsunuz kan çeker... Hem de dibe doğru!

İşte Aziz Üstel'in bugünkü yazısında ifşa ettiği "Nasname" sitesinde yayınlanan o haberin ilgili bölümü;

"Daha önce bize gelen bazı bilgilerin ciddiyetini araştırdıktan ve doğru olduğunu öğrendikten sonra, Demirtaş Ailesi'nin kandan nasıl beslendiğini, zenginleştiğini okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Diyar A.Ş, Diyarbakır Belediyesince kurulan bir şirket. Bu şirketin “üretim” alanı tamamıyla Belediyelerin işlerine yöneliktir. Mesela Diyarbakır-Mardin karayolu üzerindeki fabrikasında ‘Kanalizasyon borusu’ üretiliyor. Birçok üretimhanesi bulunan bu şirketin bir diğer fabrikasında da (Diyarbakır’da) park ve bahçe malzemeleri üretiliyor. Bu şirket sadece Diyarbakır Belediyesinin ihalelerini almakla kalmıyor, BDP elindeki tüm belediyelerin ihalelerini alıyor. Bizzat şirketin katılmadığı ihalelerde de, yan kuruluşları katılıyor ve yine paralar aynı merkezde toplanıyor…

Ulaştığımız bilgilere göre; Diyar A.Ş’nin patronu Süleyman DEemirtaş adında biriymiş. Evet Selahattin Demirtaş ve Nurettin Demirtaş’ın kardeşidir Süleyman Demirtaş!

Yine edindiğimiz bilgilere göre; Süleyman DEMİRTAŞ’ın altındaki araba, (300 milyarlık olduğu tahmin ediliyor) babaları bu mücadelede hayatını kaybeden ve sokaklarda sürünen binlerce çocuğun yıllık tüketiminden fazladır.

Aziz Üstel -STAR / Nasname.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.