banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

BDP ile seçim ittifakına yalanlama

                        İTTİFAK İDDİASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Bugün bir gazetede yer alan "Saadet-BDP Seçim İttifakı" başlıklı haber üzerine Saadet Partisi Basın Müşavirliği tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada; "İki partinin 2011 seçimlerine birlikte girmek üzere görüşmeler yaptığı" iddiasını yalanlanarak "Bu yorum ve kulis haberleri hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Partimizin böyle bir görüşme ve teması söz konusu değildir" denildi.

Saadet Partisi Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Partimiz milletimizden aldığı güç ve destekle Türkiye'nin bundan sonraki muktedir siyasal iktidarını hazırlamanın gayreti içindedir. Saadet Partisi 29 Mart seçimlerinden bu yana milletimizin teveccühü ile hızla yükselen bir partidir. Ülkemizi adalet, özgürlük ve refah yurdu haline getirecek iktidarı kurmanın mücadelesini vermektedir. Bu nedenle bugün bir gazetede yer alan ve "Baraj sıkıntısı nedeniyle Saadet Partisi ve BDP'nin ittifak yapacağı iddiası" gerçeği yansıtmamaktır. Hiçbir parti ile bir ittifak görüşmemiz söz konusu değildir. Bu tür kulis iddiaları partimizin önlenemeyen yükselişini gölgelemeye yöneliktir. Şu anda partimizin tek bir gündemi vardır o da millettir. Saadet Partisi milletimizle gerçekleştireceği bir büyük ittifakla en kısa zamanda Yeniden Büyük Türkiye'yi kuracak iktidarı oluşturacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla"

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.