banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

BDP Bugün yemin edebilir

AK Parti ve BDP heyetleri bugün Meclis Başkanlığı'nda yeniden bir araya geldi.

Hatip Dicle'nin YSK tarafından milletvekilliğinin düşürülmesini protesto için yemin etmeyerek Meclis'i boykot eden BDP'liler yeniden AK Parti heyeti ile görüşüyor. BDP Grup Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Mutabakat sağlanırsa yarın yemin edebiliriz' dedi.Ak Parti ve BDP'li yöneticiler, dün yaptıkları toplantının ardından bugün yeniden bir araya geldi.

 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in başkanlığında başlayan görüşmeye Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ak Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Ahmet Aydın ile Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek; BDP Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve Hasip Kaplan ile Siirt Milletvekili Gültan Kışanak katıldı.

 

Görüşme, Başkanlık Divanı toplantı salonunda saat 11.00'da başladı.

 

Ak Parti ve BDP temsilcileri dün bir araya gelmiş, görüşmenin ardından yapılan açıklamada, karşılıklı olarak sunulan önerilerin değerlendirileceği açıklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.