banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

BDP Baydemir’i bekliyor

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) adaylarını perşembe günü açıklayacak. Tanıtım öncesi basın açıklaması düzenleyen BDP İl Başkanı Celalettin Erkmen, Perşembe günü büyük bir konvoy ile Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir'i karşılayacaklarını ve bu coğrafya üzerinde yaşayan ailelerle birlikte seçim sürecine hazırlanacaklarını söyledi.
Erkmen, Katılımın hem araç, hem de kitle boyutuyla hepimizi sevindireceği ve birazda seçim sonucunun müjdeleyicisi olacağı düşünüyoruz. Bu vesile ile birlikte bütün arkadaşlarımızla görüşebileceğimiz bir ortamda bulunacağız.  Parti yönetimi ve üyelerimiz olarak sonra seçim sürecinde beraber çalışacağımız için Perşembe günü bizim için çok önemlidir. Şehir merkezinde, ilçelerde ve köylerde seçim çalışmalarımızın devamı olacak olan el ilanı dağıtımı gerçekleştireceklerini söyledi.
Erkmen, "Büyükşehir belediye başkan adayımız başta olmak üzere tüm ilçe belediye adaylarını Perşembe günü açıklayacağız. Farklı ailelerden, farklı yapılardan, farklı aşiretlerden partimize katılım oranı çok yüksek. Düzenleyeceğiz programa sığdırmamız çok mümkün olmaz ama temsili olarak eş başkanımızın belki iki üç aileye rozet takımı merasimi gerçekleşebilir" dedi.
Bucak ailesinin de BDP'nin safına geçip geçmeyeceğini de değerlendiren Erkmen, "Bucak ailesi diğer ailelerle birlikte olduğu bu coğrafyayı birlikte paylaştığımız, birlikte yaşama kültürünü geliştirmeye çalıştığımız ailelerden biridir. Doğrusu Bucak ailesini de diğer aileleri de siyasetin bir parçası olarak değerlendiriyoruz. Devletin siyasetinde yanlış siyasetinde hiçbirimiz tasvip etmediği, şiddete dayalı böl ve yönete dayalı siyasetinin bir gereğiydi bucak ailesi ve diğer aileler çekişmeli olduğumuz süreçti" şeklinde konuştu.

GapGündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.