banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Baysal, Siyasi arena kirli, Belediye Başkan Adayı olmayacağım

BELEDİYE BAŞKANI OLMA GİBİ BİR NİYETİM YOK

 

Olay Gazetesi bünyesinde faaliyet gösteren Olay Fikir Kulübüne konuk olan İbrahim Halil Baysal çarpıcı açıklamalarda bulundu.Baysal,  Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday olmayacağını belirtti.

 

Baysal, “Benim hiç böyle bir konuşmam falan olmadı zaten. Benim hayalimde siyaset hiç bir zaman olmadı. İnsanlar bizi bazı şeylere yakıştırıyorlar fakat benim Belediye başkanı olma gibi bir niyetim yok. Aliye İzzetbegoviç’in mezarında şöyle bir şey yazar: “O insanlardan bir insandı sadece”  bizde onlardan biriyiz.” dedi

 

BEN SİYASETİ KİRLİ BULUYORUM

 

Siyasi arenayı kirli bulduğunu belirten Baysal, “Ben siyaseti kirli buluyorum. Ben hayatımı bir kişinin iki dudağı arasından çıkacak kelimelere göre şekillendirmek istemem. Ayrıca bu tür işler çok büyük sorumluluklar, büyük veballer gerektirir. Bu sorumluluktan kaçmayı tercih ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.