banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Baykaldan Önder Sava jet yanıt

Önce Deniz Baykal suçladı Önder Savdan yanıt gecikmedi. Baykal bu kez genel sekreterin sözlerine yanıt verdi: Durumların sarsılacağını düşünenler suçlayıcı konuşuyorlar...

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, söylenmesi gerektiğine inandığı her şeyi bir parti sorumluluğu içinde ifade ettiğini söyledi.

Ankaradan Antalyaya gelen Deniz Baykal, Antalya Havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP yöneticilerinin kurultay söylemleri üzerine yaptığı son açıklamaları değerlendirdi. Baykal, Söylenmesi gerektiğine inandığım her şeyi bir parti sorumluluğu duygusu içinde ifade ettim. Kendi durumlarının sarsılacağını düşünen bazı insanlar bu öneri karşısında suçlayıcı değerlendirmeler yapıyorlar. Ben söylenmesi gereken her şeyi söyledim. Benim sözlerimi dikkatle okurlarsa her şey bunun içinde vardır dedi.

Baykalı Antalya Havalimanında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Özer Ülken, ve CHP Antalya milletvekili Hüsnü Çöllü ile diğer partililer karşıladı. Baykal, partililerle yaklaşık bir saat VIP salonunda görüşme yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.