banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Baykal'a telefonla destek verenler-VİDEO

Baykal'a destek mesajı verenler arasında siyasetten spora birbirinden ilginç isimler var.

Haber7.com

Star Anahaber'in Ankara muhabiri Murat Çelik'in verdiği habere göre Baykal'ı çok  farklı alanlardan sürekli telefonlar geliyor ve telefon görüşmeleri sabah 7.30'da başlayıp gece 1'e kadar sürdürüyor.

Baykal'ı arayanlar arasında ise sanatçılar, siyasetçiler, sporcular ve din adamları da yer alıyor. Baykal'ı ilk arayanlardan biri Cemil Çiçek, ve Süleyman Demirel  yer alıyor.  Demirel Türkiye'de siyasetin çok zor olduğunu , bu nedenle moralinizi bozmayın dediği belirtiliyor. Bunun yanında Hüsamettin Özkan'ın da Baykal'ı arayarak moral verdiği söyleniyor.

Bununla birlikte üzüntü ve destek mesajlarını iletenler arasında kamuoyunda 'Cübbeli Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü,  Malatya'dan Şeker hoca olarak bilinen Şeker Tigen, sanat dünyasından Müjdat Gezen yer alıyor.

Ayrıca G.Saray'dan Arda Turan ile Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin de Baykal'ı arayanlar arasında yer aldığı belirtiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.