banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Baykal bombaladı CHP fena karıştı

İNTERNETHABER.COM - CHP eski lideri Deniz Baykalın gazetelere yaptığı bomba açıklamalar, CHP Genel Merkezini karıştırdı. Baykalın kurultay istemesi ve isim vermeden Genel Sekreter Önder Sava yönelik eleştirilerde bulunması anında karşılık gördü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, serinkanlı durdu ve Gandi üslubuyla Bu tartışmalarda taraf olmam dedi. Sav ise açtı ağzını yumdu gözünü ve eski arkadaşı Baykalı, Hırs ve fantezi içinde olmakla suçladı.   

DENİZ BAYKALIN HIRSI VE FANTEZİLERİ

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, NTV canlı yayınında Deniz Baykala şu sözlerle seslendi:

Son açıklamaları kişisel hırs olarak görüyorum, bunun dışında CHP yöneticileri olarak bir makinenin ahenkli dişlileri gibi çalışarak, geleceği süratle hazırlamakla meşgulüz. Bunun dışında da hiçbir şeyle meşgul değiliz, kurultay fantezileriyle de meşgul olacak değiliz.



KOLEKSİYON MERAKLILARINA SORUN

Bunun ötesinde herhangi bir kişiye söyleyecek sözüm yoktur, hele hele CHPde geride bıraktığımız 10 yılla ilgili değerlendirme yapmak bana yakışmaz.

Tüzük 21 Aralıkta 2008de değişti, 22 Mayıstaki kongrede de değişiklik uygulanmadı. Şimdi de uygulanmıyor. Tüzük değişikliğinin önündeki engel ben değilim.



BAYKAL KENDİSİNİ FERAH TUTSUN!

Bugünlerde 100 tane falan anahtar var galiba, anahtarların kimde olduğunu bilmiyorum. Koleksiyon meraklılarına sorun.

Sayın Baykalın yıldız tabiriyle neyi kastettiğini anlamadım. CHPde görev verildiği halde herkes yıldızlaşır, Baykal gönlünü ferah tutsun.



KILIÇDAROĞLU TEMKİNLİ KONUŞTU



Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Baykalın açıklamalarıyla ilgili olarak temkinli konuştu: Bu tartışmada taraf değilim....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.