banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Bayık'tan Encümenlere Plaket
Çeşitli dönemlerde 6 ay süreyle Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Şeyhmus Göçmen, Hüseyin Bıdık, Nusrettin Esen ve Cemil Yıldız, üzerinde;

“Belediye Başkanlığı Yardımcısı Olarak Görev Yaptığınız Süre İçerisinde Başarılı Çalışmalarınızdan Dolayı, Teşekkürlerimi Sunuyorum” yazılı plaketi Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın elinden aldılar.



Yaptıkları çalışmalarından dolayı encümenlerine teşekkür eden Bayık “ 29 Mart 2009 seçim öncesinde, seçim çalışmalarına katılan ve zorlu bir mücadeleyi başarıyla göğüsleyen arkadaşlarım, seçildikten sonra da aynı fedakârlığı göstererek ilçemize hizmet anlamında büyük katkıda bulunmuşlardır. Hepimizin ortak hedefi olan Hilvan’a hizmet anlayışına daha güzel anlamlar katarak hizmeti hak bilen yol ve hizmet arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonra da arkadaşlarımla yola devam edip hizmetlerimizi daha ileriye götüreceğiz. Yaptığımız her şey güzel Hilvan’ımız için ve değerli Hilvanlılar içindir” dedi.



Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın elinden plaket alan belediye encümeni ve emekli öğretmen Hüseyin Bıdık “  Belediye Başkan Yardımcılığı sırasında yaptığımız çalışmalarımızdan dolayı bana ve yol arkadaşlarıma tevdi edilen bu plaketi birlikte çalıştığımız tüm belediye personellerine ve bize gönül veren Hilvanlılar adına alıyor, nezaketinden dolayı Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Mustafa Ufak / www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.