banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

Bayık, Hilvan'a yapılan yatırımları değerlendirdi

Şanlıurfa Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Hilvan'a yaptırılan suni çim futbol sahası ve yarı olimpik yüzme havuzu çalışmalarını inceleyen Hilvan AK Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme yaptığı değerlendirmede " Hilvan'da bu sene içinde yapılan yatırımlar hiç bir zaman yapılmadı. Hilvan AK Parti ilçe başkanlığı olarak, Şanlıurfa Valiliğimiz, il başkanlığımız, kaymakamlık ve belediye ile koordineli bir çalışma içindeyiz. Yapılan bu çalışmaların sonucu olarak ilçemize 2. lig maçlarının oynanabileceği bir saha meydana geldi. Hilvan'ın sosyal alanlarda gelişmesi bizleri memnun  ediyor" dedi.

 

Yapılan çalışmaların Hilvan'ın kalkınması ve gelişmesi bakımından önemli olduğunu vurgulayan Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık" Genç nüfusun yoğun olduğu Hilvan'daki gençler toprak sahada oynamak zorunda kalıyorlardı. Spor faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yürütmek isteyen gençlerimiz böyle bir sahadan mahrumdular. Başta sayın bakanımız olmak üzere, milletvekillerimizin, valimizin, Ak parti il başkanımız ve kaymakamımızın girişim ve destekleriyle ilçemize yüksek standartlarda bir futbol sahası ve yarı olimpik yüzme havuzu yaptırıldı. Hilvan'a yapılan yatırımlar konusunda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Hilvanlı gençlerimize hayırlı ve uğurlu olsun           dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.