banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Baydilli, Seçim Çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart seçimleri için AK Parti Karaköprü Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Başkan Adayı Baydilli, akşamları ise her gün bir mahallede ev toplantısı yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Önceki gece ilçedeki Şenevler Mahallesinde vatandaşlardan AK Parti İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Fadime Aydın’ın ev sahipliğinde vatandaşlarla buluşan Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, 3,5 yılda Karaköprü’de yaptıkları çalışmaları ve yapacakları projeleri anlattı. Başkan Adayı Baydilli’ye ev ziyaretinde AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, İlçe Koordinatörü Sabiha Karabulut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Ziyarette ev sahipleri ve misafirlerle bir süre sohbet eden Başkan Adayı Baydilli, bugüne kadar Karaköprü’ye en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını aktararak bundan sonra da hizmeti artırarak sürdüreceklerinin altını çizdi.

Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Şanlıurfa çok kadim ve güzel bir memlekettir. Cumhurbaşkanımız da biz de bu memleketi çok seviyoruz. Şimdiye kadar bu memlekete, Karaköprü’ye hizmet etmekten gurur duydum. 31 Mart’ta güçlü bir şekilde seçildikten sonra inşallah hizmetin en iyisini getirmek için çalışacağız, uğraşacağız. Karaköprü’nün Güneydoğu’nun parlayan yıldızı olması için çok önemli projeler, vatandaş odaklı çalışmalar yapacağız. Hepinizin duasına ve desteğine talibim.”

Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli bir süre toplantıya katılan hanımlarla da sohbet edip taleplerini dinlerken, toplantı sonrası ev sahipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.