banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Bayanlar'dan Mardin Gezisi

Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi (KADEM) ve Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında açılan kurslara katılan bayanlara yönelik "Mardin Gezisi" düzenlendi

         Belediyeye ait 2 otobüs ile sabah saatlerinde merkez önünden hareket ederek Mardin'e gelen bayanlar ücretsiz gerçekleştirilen gezide aileleri ile birlikte doyasıya gezme imkanı buldular. İlk kez geldikleri Mardin'de başta Zinciriye Medresesi, Deyruülzzafaran Manastırı (Mor Hananya) v.b ören yerlerini ve tarihi çarşıları gezen bayanların oldukça güzel vakit geçirdikleri gözlendi.

         Gezi boyunca gördükleri yerlerde bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen bayanlar kendilerine bu güzel imkanın sunulmasında öncü olan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba'ya ve ekibine teşekkür ettiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.