banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

Battal, Beşikdüzü, Çamlıdere yolunu Bakan Çelik, küçük Pervinle açtı VİDEO

Çamlıdere'den Battal, Beşikdüzü ve Karaali'ye giden köy yollarının açılışı için Çamlıdere'ye geçen  Bakan Çelik'e, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, milletvekilleri Mahmut Kaçar, Seydi Eyyüpoğlu, Yahya Akman, Mehmet Akyürek, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve kurum amirleri eşlik etti.

Açılışta bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; "Akşamın bu saatinde sizleri beklettik, özür dileriz. Ama şunu bilin ki yine sizin sorunlarını çözmek için meşguldüm. Elektrikle, enerji ile ilgili geçen yaz yaşanan sorunların tekrar yaşanmaması için çalışıyoruz. Birileri oy peşinde koşturuyor, biz ise yol peşinde koşturuyoruz. Oy için bunlar yapılmaz. İnsanların gönlünü kazanmak, ihtiyaçlarını karşılamak gerekiyor. O zaman insanlar gönlünden zaten size oy veriyorlar. Size sözler vermiştik. O sözlerin Şanlıurfa'da bir bir yerine gelmesi bizleri memnun ediyor. Şanlıurfa'mız büyük. Ama bizler sürekli çaba göstererek hem elektrik hem yol hem enerji sorunlarını çözmeye çalışıyoruz" diye konuştu.


Yeni yapılan yolu kontrol eden Bakan Çelik, Pervin adlı çocukla kurdeleyi kestikten sonra köylülerle sohbet etti.

Burada Bakımlı köy halkı bakandan su istedi. Bakan ÇElik ise Bakımlı köyüne geçerek sorunu yerinde görmek istedi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.