banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Batmanlı AK gençler Urfa'da

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları, AK Parti Batman Gençlik Kolları üyelerini AK Parti İl Binasında ağırladı.

Şanlıurfa’yı görmek ve Şanlıurfa’yı tanımak için bir gezi programı düzenleyen AK Parti Batman Gençlik Kolları üyeleri Şanlıurfa’nın tarihi ve Turistik mekanlarını gezdiler. Batmanlı gençlere rehberlik eden AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Bahar Gül Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik İl Binasında AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ misafir etti.

Burada konuşan AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “ Batmanlı arkadaşlarımız buraya geldiler. Şanlıurfa’yı gezmeye geldikleri için bizi de ziyaret edip hem tanışma hem kaynaşmaya vesile oldu. Umarım Şanlıurfa’mızdan iyi bir izlenimle ayrılırlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretle ilgili olarak konuşan AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Halit Süheyl Direk; “AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ’a yeni görevinde başarılar diledik. Tabii Gençler sadece seçimlerde çalışırlar olgusunun yanlış olduğunu ve her zaman çalışmaları gerektiğine inandığımız için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Şanlıurfa’yı görmek ve insanlarını tanımak için geldik. Dünden beri Şanlıurfa’dayız. Şanlıurfa peygamberler diyarı olmasından dolayı manevi havasını teneffüs ettik. Şanlıurfa’yı arkadaşlar olarak çok sevdik. Trafik sorunu dışında Şanlıurfa’dan güzel izlenimlerle ayrılıyoruz” dedi.

Batmanlı gençler daha sonra AK Parti İl Binasından ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.