banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Başkanlardan birlik mesajı VİDEO
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Genel Sekreter Şerdil Karahanlı, Seçim İşleri Başkanı Sedat Abamor, Halkla İlişkiler Başkanı Feridun Ekemen, Dış İlişkiler Başkanı Halil Kızılelma, Sosyal İşler Komisyonu’ndan Hülya Gül ve partililerden oluşan heyet ile birlikte Ak Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kongre sonrası yeniden başkanlığa seçilen Yusuf Eğilmez ile görüşen Merkez İlçe yönetimi, hayırlı olsun temennilerini iletti.



Yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, “Daha öncede de belirttiğimiz gibi kongremiz düğün havasında geçecek, gerçektende düğün havasında geçen muhteşem bir il kongresi gerçekleştirdik. Bu kongremiz tabi teşkilatlarımızın katılımıyla bunların çalışmasıyla böyle güzel bir kongre oldu. Ben öncelikle merkez ilçe başkanım ve yönetim kurulu üyelerine dün gerçekleşen kongrede göstermiş oldukları performanstan, çabadan ve emekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugünde ziyaretlerimize geldiler bundan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz ve bütün arkadaşlarımızda bu ailenin fertleridir. Biz Ak Parti ailesi olarak inşallah bu kongrede güç aldık, güçlenerek çıktık. Bundan sonra da Şanlıurfa’mız için Ak Parti’miz için, Türkiye’miz için çaba göstereceğiz. Buraya kadar gelen teşkilat mensubu arkadaşlarıma tekrardan teşekkür eder, onlara da başarılar diliyorum. Bundan sonra da inşallah birlikte daha güzel ve farklı yerlere partimizi ve Şanlıurfa’mızı taşıyacağız” dedi.



Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ise, “Bilindiği üzere Başbakanımızın katılımıyla İl Başkanlığının kongresi yapıldı. Bu anlamda kongrede emeği geçen başta tüm teşkilat mensuplarına, İl Başkanlığımıza ve Şanlıurfa’da yaşayan bütün vatandaşlarımıza bu desteklerinden dolayı, o coşkudan dolayı ben bir kez daha teşekkür ediyorum. Kongremizin öncelikle partimize, Şanlıurfa’mıza, Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızı ve İl Başkanımı tebrik ediyorum, çok güzel bir kongre geçti. Bu sebepten dolayı bizde Merkez İlçe Teşkilatı olarak bugün sayın il başkanımızı, çok değerli, kıymetli yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsuna geldik. İnşallah Şanlıurfa’mız bu dönem içersinde yeni imzalar atacaktır. Tabi Türkiye’de olduğu gibi değişim ve dönüşümün Şanlıurfa’da hat safhada olacağını ben canı gönülden inanıyorum. Bu ekiple inşallah çok güzel şeyleri hep birlikte başaracağız. Çünkü bizim bu saatten sonra birlik ve beraberliğimize ihtiyacımız var. Bununda en güzel örneğini sergileyeceğiz hep beraber ben bir kez daha il başkanımı ve yönetim kurulu üyelerini yeniden seçildikleri için tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.



Daha sonra İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, yeni yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.