banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Başkanlar sıra gecesinde stres attı

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın davetlisi olarak Şanlıurfa’ya gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yörenin ünlü “Sıra Geceleri”nde yorgunluğunu attılar.

 

Şanlıurfa Belediyesi’ne ait üstü açık turizm otobüsü ile bir kent gezisi yapan büyükşehir belediye başkanları, ardından tarihi çarşıları gezdi ve Gümrük Han’da Şanlıurfalılarla sohbet ettiler.

 

El Ruha Otel’de onurlarına düzenlenen sıra gecesinde yoğun iş temposundan bir nebzede olsa uzaklaşan belediye başkanları, yorgunluklarını Urfa’da sıra gecesinde attılar.

 

İnanç ve kültür merkezinin önemli duraklarından biri olan Şanlıurfa’da gördükleri tarihi ve turistik değerler karşısında oldukça duygulandıklarını ifade eden Belediye Başkanları, şehircilik açısından kente farklı bir vizyon kazandıran meslektaşları Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya da başarı temennisinde bulundular.

 

Şanlıurfa’da karşılaştıkları misafirperverliğin kendilerini oldukça etkilediği aktaran her iki Büyükşehir belediye başkanına Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba birer mırra takımı hediye etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.