banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkanlar ak partide tebrikleri kabul ettiler

 

Şanlıurfa’dan dört belediye başkanının AK Partiye katılmasından dolayı AK Parti İl binasında tebrikleri kabul ettiler.

 

İl Başkanı ve parti teşkilatının hazır bulunduğu tebrik töreninde çok sayıda vatandaş katıldı. Tebrik töreni nedeniyle konuşan Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, AK Parti çok büyük bir partidir dedi.

Başkan Av. Ahmet Düşünür “Partimize katılan başkanlarımız ve mutlu günümüzdür. İki ilçe ve iki belde başkanı katıldılar. Güçlendik. 6 ay önce katılmak için başvuruda bulundular. Salı günü başbakanımız rozetlerini taktılar. Bugün ise tebrikleri kabul edecekler. Partim milletin sahip çıktığı en büyük partidir. Partimiz çalışan ve hizmet eden bir anlayışa sahiptir. Genel seçimler yaklaşıyor. Güçlenen teşkilatlarımızla genel seçime hazırız. Bugün 2010 yılını geride bıraktık. Yeni yılın ülkemize başarı ve huzur getirmesini diliyor, başkanlarımızın partimize katılmasından dolayı başarılar diliyorum.” Dedi.

AK Partiye katılan Aslan Ali Bayık, Abdulhekim Ayhan, Nihat Çiftçi ve Recep Küçükçay ise “Bu parti bizim partimizdi. Kısa bir aradan sonra tekrar yuvamıza geri döndük. Halkın partisinde halka ve hakka hizmet düsturu ile çalışacağız. Yeni yılınızı tebrik eder hayırlar getirsin diyoruz” dediler.

Bilindiği gibi Salı günü AK Parti Grup toplantısında AK Partiye geçen Akçakale belediye Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Siverek/ Gürakar Belediye Başkanı Recep Küçükçay’a AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan rozetlerini takmıştı.

 FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.