banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Başkan Zahit’ten Açık’a Hayırlı Olsun Ziyareti VİDEO

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Şanlıurfa’ya yeni atanan İl Müftüsü İhsan Açık’ı ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahitmüftü olmanın önemine değinerek; "Müftülerimizin, toplumu dini konularda aydınlatan, ahlaki ve dini unsurlar ile insanları birbirine bağlayan kutsal bir görevleri olduğunu ve bu anlamda müftülüklere çok görev düştüğünü ifade eden Zahit, ‘’Ak Parti ailesi, merkez ilçe teşkilatı olarak İlimizde yeni göreve başlayan Sayın müftümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın müftümüz genel başkanlıkta daire başkanlığı yapmış, birçok görevlerde bulunulmuş, bir çok yerlerde din hizmeti vermiş bugünde Şanlıurfa’mızda görevlerini devam ettirecekler. Bizler inanıyoruz ki Şanlıurfa’mız daha çok büyük hizmetlere imza atacaklar buna bizler canı gönülden inanıyor ve hep Sayın müftümüzün yanında olacağız. Yeni görevlerinde başarılar dilerken,  Ak Parti ailesi ve Merkez ilçe teşkilatı olarak Sayın müftümüze tekrardan başarılar diliyoruz.’’ Dedi.

İl Müftüsü İhsan Açık ise, ‘’ Urfa’ya geldiğim günden beri Allah razı olsun Urfalılar, cemiyetler, siyasi kanatlarımızın hepsi bizleri ziyarete geliyorlar. Buda bizlere şöyle güç veriyor demek ki Urfa’da çok yapacak iş var. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Allah sözde değil de, yaşantıda inşallah Urfa’ya din hizmeti sunmayı bizlere nasip etsin. Herkesten dua bekliyoruz.  Dualarla inşallah bu işi yapacağız. İbrahim (A.S) min burada yaşanması bile bizlere manevi huzur veriyor. Ama biz onlardan aldığımız bu güzelliği inşallah hayata yansıtmaya çalışacağız ve nesillerimize de güzel bir Urfa için bizlere ne düşüyorsa yapmaya çalışacağız’’ Dedi.

 

Müftülükte yapılan hayırlı olsun ziyaretinden sonra Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Müftülüğüne yeni atanan İhsan Açık hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.