banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Başkan Zahit; Binlerce Kişi Kongreye Akın Etti
AK Parti Merkez İlçe 4. Olağan Kongresinde yeniden Başkanlığa seçilen Mustafa Zahit, Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa Milletvekilleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı, salon süslemesi ve kongreye yönelik yaptıkları çalışmalarla Şanlıurfa’da AK Parti coşkusu ve heyecanını en üst düzeye çıkardıklarını belirtti.



Başkan Zahit; “Kongre hazırlıklarımızda billboardlara verdiğimiz kongre ilanı, Urfa City AVM Konferans Salonunu özel organizasyon firmalarınca profesyonelce en güzel şekilde hazırlandı. Delegasyona yaka kartı yapıldı. Emek verilerek güzel bir stüdyo çalışması ile slayt gösterisi sunuldu. 5 bin adet kitapçık, 5 bin adet kalem, 5 bin adet blok not, 5 bin adet rozet, 5 bin adet merkez ilçe dosyası düzenledik.



Tüm konuklara yaka kokartı verildi. “Bu birlikteliğe can kurban”  başlığı ile salon içerisine Milletvekillerimizin dev posteri astırıldı. Tüm katılımcılarımıza kokteyl verildi. Sayın Bakanımızın yöresel kıyafetlerin olduğu ve inanç merkezimiz olan Balıklıgöl üzerine hazırladığımız yağlı boya tablosunu hediye ettik. Tüm milletvekillerimize çam sakızı çoban armağanı hediyeler verdik. Kongremizde protokol konuşmalarının ardından tüm milletvekillerimiz, eski milletvekillerimiz teşkilatımızla birlikte sahneye çıkarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Ve tabi kongremizi canlı yayınla tüm Türkiye izledi.



Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkezimize, Onurumuz ve gururumuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’e, Milletvekillerimize ile AK Parti gönüldaşlarına yaraşır bir kongre gerçekleştirdik. Kongreye katılımlardan dolayı herkese teşekkür ediyoruz. Bize tevdi edilen bu görevi heyecan ve aşkla yapmaya devam edeceğiz. Muhteşem bir kongre heyecanı yaşamamıza emeği geçen arkadaşlarımı da kutluyorum” dedi.



Önceki yönetime teşekkür ediyorum. Yeni arkadaşlara başarılar diliyorum diyen Zahit; şairin de dediği gibi Dest-i âdâdan soğuk su içme kandırmaz seni

Korkma ki düşmandan taaaaaaaa âtaş olsa yandırmaz seni

Sen Müstakiym ol Hazreti Allah utandırmaz seni ” dedi.



Başkan Zahit, Sayın Bakanımız ve katılımcılar kongre organizasyonundan çok memnun olduklarını ifade etti.



Ayrıca kongrede, 3 bin karanfilin kullanıldığı dev bir çelenle Faruk Çelik yazıldığı, “Hakkı hakka teslim eden adam gibi adam Faruk Çelik” “Başbakanım, Kahramanımız” pankartları gözlerden kaçmadı.



Merkez İlçe Başkanı: Mustafa Zahit



YÖNETİM KURULU

Asil üyeler



1-   Sümeyra Yanmaz

2-   Necmi Hekimoğlu

3-   Hülya Gül

4-   Feride Peker

5-   Firyal  Genç

6-   M.Cengiz İzol

7-   Halil Kızılelma

8-   Şerdil Karahan

9-   M.İlhami Günbeği

10-  Mehmet Kara

11-  Mehmet Ali Ozoruç

12-  Sedat Abamor

13-  Arif Önkol

14-  Ö.Faruk Taşçı

15-  Orhan Yanar

16-  Feridun Ekemen

17-  Ekrem Çuvanlıoğlu

18-  Müslüm Kırmıç

19-  Feridun Çiftçi

20-  Hüseyin Polat

21-  İmam Badıllı

22-  Mustafa Agar

23-  Mustafa Engül

24-  Hasan Çay

25-  İbrahim Avobeyli

26-  Ahmet Demirkol

27-  Ömer Faruk Baykuş

28-  M.Salih Kurt

29-  Bilal Kaplan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.