banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Başkan Vekili Kızıldemir'den anlamlı bayramlaşma

İlk olarak Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret ederek hastane yönetimiyle bir araya gelen Başkan Vekili Kızıldemir, ardından tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi.

 

Burada hastalarla sohbet ederek karanfil dağıtan Başkan Vekili Kızıldemir, hasta yakınlarından yatan hastalar hakkında bilgi alarak acil şifalar diledi.

 

Ardından 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olan Mustafa Direkli'nin ailesini ziyaret eden Başkan Vekili Kızıldemir, şehit yakınlarının Kurban Bayramını kutladı.

 

Geçtiğimiz aylarda Mardin'de terör saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Sedat Sağır'ın da ailesine Bayram ziyaretinde bulunan Başkan Vekili Kızıldemir, Büyükşehir Belediyesi olarak aileye her zaman destek vereceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.