banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Başkan vekili İsa Kızıldemir'den bayram mesajı

Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Kızıldemir: “Kurban bayramı birliğimize vesile olsun. Bu bayramı huzurla geçirmek istiyoruz. Belediye hizmetlerimiz noktasında halkımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için ilgili tüm birimlerimiz sahada görevlerinin başında ilçe belediyelerimiz ile koordineli çalışacaklar. Hazırlıklarımız kapsamında, şehir içi Ulaşım 3 gün boyunca ücretsiz sağlanacaktır. Yeni aile mezarlığımıza da 3 gün boyunca yarım saate'e bir sefer düzenlenecektir Tüm ŞANLIURFA Halkına Huzurlu Bayram'lar diliyorum” dedi.

Başkan Vekili Kızıldemir, tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak Kurban Bayramının tüm insanlığın yaralarının sarılmasına vesile olması temennisinde bulundu.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.