banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkan ve ekibi ÇORBA ile işe başlıyor

Mahalle gezileri kapsamında Atatürk Mahallesi’ni gezen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve birim amirleri bir çorbacıda mola verdi.

 

Sabah saatlerinde kentin Atatürk Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Fakıbaba, dükkânlarını yeni açmaya çalışan esnaflarla görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

 

Mahalle sakinleri ve esnafların dilek ve temennilerini dinleyen, şikâyet konularını birim amirlerine not aldıran Başkan Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi Başkanlık Binası’nın arkasında yer alan çorbacıda bir mola vererek ekibine çorba ısmarladı.

 

Kendisi kahvaltısını daha erken saatlerde evde yaptığı için sadece bir çay içmekle yetinen Fakıbaba, beraberindeki tüm birim amirleri, sorumluluları, koruma ve şoförlerden oluşan ekibe çorba ısmarladı. Mercimek çorbasını içerek gezilerine devam eden Başkan Fakıbaba ve beraberindeki birim amirleri daha sonra kentin ana arterlerinde gezi ve incelemelerini sürdürdüler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.