banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Başkan Sensin dediler projeleri aldılar

Ak Parti Haliliye ilçe başkanlığı ve gençlik kolları tarafından Urfa’da şuana kadar eşi görülmemiş bir fırsatı Urfalıya sunan BAŞKAN SENSİN standı Urfalıya başkan olma, fikrini sunabilme şansı verdi. Şimdide gelen fikirler derlenmeye başlayacak.

Ak Parti gençlik kollarının büyük özveri ve çabasıyla oluşturulan standa Urfalının ilgisi çok büyük oldu. Haliliye gençlik kolları başkanı Mustafa Bağmancı konuşmasında ; Tüm Urfalılara teşekkür ediyoruz. Çok farklı ve orijinal fikirler aldık. Şimdi onları derleme zamanı. Ara ara bizi duygulandıran taleplerde oldu. İngilizce yazılan ve ‘üç dönem kuralı kalksın başbakanımız kalsın’ isteği bunlara sadece bir örnek. Urfa için Haliliye için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi BAŞKAN SENSİN çalışmamızda da bizlerden desteğini esirgemeyen ilçe başkanımız Av. İbrahim Halil Kızılelma’ya ve her gün büyük özveri ile stantta nöbet tutan Haliliye gençlik kolları yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum’ dedi. Bağmancı konuşmasında ‘ standımızı kaldırıyoruz ancak biz Haliliye teşkilatı olarak fikri, isteği olan her Urfalıyı dinliyoruz ve dinleyeceğiz. İlçe binamızda bize gelen her sorun ve öneri ile birebir ilgilenmekteyiz’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.