banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Başkan Polis Bayramını Kutladı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 166’ıncı yıldönümü nedeniyle Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba bir mesaj yayımladı.

      Başkan Fakıbaba, mesajında, büyük bir özveri ile çalışan polislerin toplumun huzur ve güvenliği için çalıştığını belirtti.

     Belediye Başkanı Fakıbaba mesajında şu sözlere yer verdi: Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 166’ıncı yıldönümünü en samimi duygularımla kutluyorum. Hepimiz biliyoruz ki, Türk Emniyet Teşkilatı ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü günün 24 saat esasına göre cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmek için büyük çaba sarf etmektedir. Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.

      Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha başta Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sayın Sabri Durmuşlar olmak üzere tüm emniyet mensuplarının 166’ıncı yıldönümü kutluyor,  İlimizin her köşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarımızı takdirle selamlıyor, aileleri ile birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.