banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Başkan Nihat Çiftçi, Gaziantep’teki Şanlıurfalılar İle Bir Araya Geldi

Gaziantep ziyaretleri kapsamında İlk olarak Şehitkâmil Belediyesi’ne geçen Başkan Nihat Çiftçi, ardından Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası ile Şahinbey Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada bir süre sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, kentin sosyo-ekonomik ve kültürü hakkında bilgi aldı. Ardından Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ŞANLIDER)’i ziyaret ederek hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Çiftçi, Şanlıurfalıların birlik ve beraberliğin güzel bir örneğinin yaşattıklarını belirtti.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN BİRLİK VE BERABER OLMALARI NOKTASINDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLADIK”
Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfalıların birlik ve beraberliğine her zaman önem verdiklerine değindi.
Başkan Çiftçi, “Hemşehrilerimizin dayanışmalarına çok önem verdik, bir arada olmalarını kendi gelenek ve göreneklerini yaşamalarını her zaman destekledik. Bunları da vakıflarımız, derneklerimiz ve iş adamlarımız vasıtası ile yaptık. Bizim için organizasyonun ve dayanışmanın önemi büyük, Allah var bu görev süresince çok güzel ilişkilerimiz oldu gerek derneklerimizin Şanlıurfa ziyaretleri gerek ise bizlerin ziyaretleri oldu bu bizler için gurur ve onurdur. Şanlıurfa’ma 2001 yılından bu yana hizmet ediyorum son olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı ile hizmetlerimizi sürdürdük. Yerel siyaset kolay değil Şanlıurfa’da 2001’den 2019’a kadar siyasette kesintisiz bir şekilde gelmek kolay değil bu yüzden sağlık sebeplerinden dolayı Cumhurbaşkanı’mızdan affımı kendim istedim. İnanıyorum ki gelen kardeşlerimiz de bu görevi güzel bir şekilde yapacaktır” dedi.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”

Yerel seçim süresince durmadan çalışacaklarını yineleyen Başkan Nihat Çiftçi, “Yerel seçimlerin son günü ne kadar sorumluluğumuz devam ediyor bu yüzden durmadan güzel bir şekilde Şanlıurfa’mız için çalışacağız. Geçen gün de İzmir’de hemşehrilerimiz ile bir araya geldik bu gün de sizlerin yanınızdayım. İstedik ki hemşehrilerimiz bir araya gelerek onların yanında olduğumuzu her zaman emirlerinde olacağımızı belirtmek istiyorum. Rabbim dayanışmanızı hiçbir zaman bozmasın en fazla Şanlıurfalının yaşadığı yer Gaziantep’tir o yüzden bu gün Gaziantep’in sosyal, ticaret, sanayi ve siyaset yaşantısında Şanlıurfalının her zaman yeri olacaktır. Bu yüzden 100 binlerce insanımızın yaşadığı bu şehirde selamatle yaşamaları ve önemli görevlerde bulunmaları bizler için çok önemli. Bunları daha geliştirerek ileriye taşmamız için Mehmet Başkanımın dediği gibi dayanışma lazım, söz konusu Şanlıurfa ve hemşehrilerimiz ise bizlerin elimizi değil gövdemizi taşın altına koymamız lazım. Dayanışma konusunda bizim yapabileceğimiz bir konu olursa her zaman emrinizde olduğumuzu unutmayın sizlerin bu dayanışmanıza muhakkak suretle katkı vereceğimize inanmanızı istiyorum” diye konuştu.

“ŞANLIURFA’MIZA KALICI ESERLER BIRAKTIK”

Hizmet süresince Şanlıurfa’ya çok güzel hizmetler kazandırdıklarını da sözlerine eklene Başkan Nihat Çiftçi, “Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevince güzel işler yaptık, son dönemde iyi bir atak yaparak Şanlıurfa’nın beklediği hizmetleri bir bir gerçekleştirdik. İnşallah bunun devamı için de elimizden geleni yapacağız mevcut projelerimizi en iyi şekilde bitireceğiz bunun planlamasını yaptık. Bunun için gönül rahatlığı ile siyaset noktasında mola veriyoruz, danışmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: NİHAT ÇİFTÇİ HİZMETLERİ VE KİŞİLİĞİ İLE URFA’NIN BİR DEĞERİDİR

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, Nihat Çiftçi’nin uzun zamandır siyasetin içinde olduğunu ve kentine önemli hizmetler yaptığını belirterek, “Sayın başkanımız her zaman ulaşılabilir oldu. Hem buradaki hemşerilerimizle hem de Şanlıurfalı ile ilgili görüş ve önerilerimizde her zaman kolaylıkla kendisine ulaştık, sık sık bir araya geldik Toplumun tüm kesimlerinde hemşerilerimiz ve çok önemli bir karşılığımız var. ŞANLIDER buradaki tüm Şanlıurfalıları ve Gazianteplileri temsil ediyor. Bizlere göre Nihat Çiftçi Partimizin her kademesinde yer edinmiş hizmetleri ile Urfa’nın bir değeridir. Nihat Çiftçi’nin ilerleyen zamanlarda çok önemli yerlere geleceğine inancım tamdır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.