banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Başkan Güvenç'ten Belediye çalışanlarına uyarı

Toplantıda çalışanlara hitap eden Başkan Güvenç, konuşmasının başında belediyenin millete hizmet yeri olduğunu belirterek, “ AK Parti Belediyeciliği Türkiye’de devrim yaptı. Belediyeler istihdam yeri değil; millete hizmet yeridir. Belediyeler milletin tamamını kucaklayan doğumdan ölüme kadar hizmet yeridir. Vatandaşın cenazesini kaldıracaksın, benim vatandaşımın acısını dindirmek için gerekli desteği ona vereceksin. Çok kapsamlı hizmet alanı olan bir Anayasal kuruluştur” dedi.

BAŞKAN GÜVENÇ, DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

5 yıl süreyle hep birlikte millete hizmet için çalışacaklarını ifade eden Başkan Güvenç, bu süre içerisinde çağdaş belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini söyleyerek, “Dayanışma içerisinde olacağız, mesaimize dikkat edeceğiz, vatandaşın sorunlarına kulak kabartacağız. Bir aile olacağız. Bizim anlayışımızı biliyorsunuz. Bizde amir, memur, başkan yok; herkes işini yapacak. Hepimiz bir ekmek davası ve memlekete hizmet için uğraşıyoruz. Ama samimiyet istismar edilirse de emin olun benim tahammülüm yoktur. Başbakanımızın söylediği gibi; ‘bize verilen bu makamlar yan gelip yatma yeri değildir’. Hepimiz maaşımızı hakketmenin peşinde olacağız” dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kanunsuzluğa ve usulsüzlüğe yer vermeyeceğini dile getiren Başkan Güvenç, toplumun ve kamuoyunu rahatsız eden hiçbir işe izin vermeyeceğini aktararak, dedikodulara mahal verilmemesinin gerektiğini ve bu konuda dikkatli olunmasının altını çizdi.

 

 

BAŞKAN GÜVENÇ,MİLLETİN ASKERİ OLARAK ÇALIŞACAĞIZ

Denetimleri sıklıkla yapacağını söyleyen Başkan Güvenç, sorun ve sıkıntılar çözümü hususunda ve vatandaşlardan gelen talepler ve isteklerin çözümü doğrultusunda  24 saat esaslı olarak sorumluları ve çalışanları arayacağını ifade ederek, “Böyle çalışacağız. Yoksa bu işin üstesinden gelemeyiz. Askeriz, bu milletin askeri olarak çalışacağız. Kaytarmak, yan gelip yatma yok. Buradan deklare ediyorum. İşine gelmeyen artık Şanlıurfa Belediyesinden maaş alamaz. Bunun vebali bizim omuzlarımızda” dedi.

BAŞKAN GÜVENÇ, DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ HEP BERABER YAPACAĞIZ

“Millete hizmet bakidir” diyen Başkan Güvenç, “İşini yapan başımızın tacıdır. Bunun altını çizerek söylüyorum. Süratle herkes sorumlu olduğu mahallede yeni seçilen mahalle muhtarlarına cep telefonunu ve iletişim adreslerini verecek. Bu konuda kararlıyız. Bu şehirde değişim ve dönüşümü hep beraber yapacağız. Temizlik, yaşanabilir bir kent, park ve kentsel dönüşüm anlamında çalışacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.