banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Başkan Güvenç sahaya indi

Mazbata teslim töreninin ardından ilçe başkanlarıyla birlikte başkanlık makamına geçen ve kısa bir toplantı yapan Başkan Güvenç daha sonra cuma namazını Süleymaniye Merkez Camii’nde kıldı.

Cuma namazının ardından Süleymaniye mahalle sakinleri ve esnafıyla bir araya gelen Başkan Güvenç’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

7’den 70’e herkesle kucaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, Süleymaniye Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Burada bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, mazbata teslim töreninin ardından göreve başladıklarını ve ilk gezilerini de Haliliye İlçesinin Süleymaniye Semtine yaptıklarını söyledi.


Güvenç, “Bugün saat 11 itibariyle mazbatamızı aldık. Cuma saati geldi. Namazımızı kıldık. Görüyorsunuz halkımızın bize gösterdiği sevgi ve teveccühten dolayı tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah bizi mahcup etmesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.