banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Başkan Güvenç, Muhtarları dinledi

  Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güvenç, muhtarlar tarafından hazırlanan, talep ve öneriler dosyasını teslim alarak, 30 Mart Seçimlerinden sonra seçimi kazanan yeni mahalle muhtarlarıyla tanıştı.

            Göreve geldikleri günden itibaren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde yeniden yapılanma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Güvenç, “Konut, Trafik, imar, parklar ve tapu sorunlarıyla ilgili çalışacağız. Kadrolarımızı ve daire başkanlıklarını oluşturuyoruz. ŞUSKİ’yi kurduk. Daire Başkanlıkları ve şube müdürlüklerimizin gerekli sayıya getirdik. 5 yıl içerisinde Belediye, Şanlıurfalılara teknik açıdan hizmet eden bir kurum olacak. Belediyeyi pratik, seri çalışan bir kuruluş haline getireceğiz. Burada sizler çok önemlisiniz. Bizleri uyaracaksınız, verdiğimiz sözlerin takipçisi olacaksınız. Gördüğünüz sorunları bizlere bildirin” şeklinde konuştu.

            Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Halil Haktankaçmaz ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e yeni görevinin başarılar dileyerek, “Muhtarlarımızın sorunlarını maddeler halinde Sayın Başkanımıza arz edeceğiz” dedi.

            Başkan Güvenç,  muhtarlarla yapılan toplantının ardından Belediye binası önünde birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, muhtarları uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.