banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Başkan eşleri sahaya indi

Ayrıca Turan Güvenç, Oraganize Sanayi Bölgesinde fabrikalarda çalışan kadınları ziyaret ederek, karanfil verip 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in eşi Turan Güvenç, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’un eşi Adile Demirkol, Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma’nın eşi Hilal Kızılelma ile Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Dünya Kadınlar Günü kapı kapı dolaşarak hem seçim çalışmalarında bulundu ve  kadınlarla sohbetler ettiler.

Haliliye ilçesinde çeşitli mahalleleri gezerek, kapı kapı dolaşıp, kadınlarla sohbet eden Turan Güvenç ve beraberindekiler, kadınların gününü kutladılar.

Kadınların sorunlarının görüşüldüğü ziyaretler sırasında Turan Güvenç 30 Mart itibariyle Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik gerçekleştireceği projeleri anlatarak, Kadınlar için sosyal tesislerin ve kadın kültür merkezlerinin aktif olarak faaliyetlerde bulanacağını ve girişmci kadın pazarlarının kurulacağını misafir olarak gittiği yerlerde anlattı.

Kapı kapı gezerek eşine 30 Mart seçimlerinde destek isteyen Turan Güvenç,  gezilerinin olumlu geçtiğini, çalınan her kapının açıldığını ve herkesin kendilerini Hz. İbrahim’in misafirperverliğiyle karşıladığını söyledi.

Şanlıurfalı kadınların kendilerine gösterdikleri büyük ilgiden dolayı teşekkürlerini ifade eden Turan Güvenç, Şanlıurfalı kadınlarla birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olacaklarını dile getirerek, Kadınlara yönelik projelerle kadınların Büyükşehir Belediyesiyle birlikte daha aktif görevler ifa edeceğini söyledi.

Öte yandan Turan Güvenç, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan kadınlara karanfil dağıttı. Turan Güvenç; kadınların dünya kadınlar gününü kutlarken, fabrikada çalışan kadınlar ise ziyaretten duyduklarını memnuniyet belirterek, istikranın sürmesi ve ülkenin daha iyi yerlere gelmesi için AK Partiyi desteklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.