banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

BAŞKAN EKİNCİ'YE TEŞEKKÜR ETTİLER

 Mağaralar bölgesinde ikamet eden vatandaşlar, kötü koku ve haşerelerden korunmak için başlatılan temizlik çalışmalarından dolayı Başkan Ekinci'ye teşekkür ettiler.

Daha önce Besiciler tarafından hayvancılığın yapıldığı mağaralar bölgesinde Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce, sivrisinek ve bu tarz haşereleri önlemek amacıyla temizlik çalışmalarına başlanılmıştı. Mağaralar bölgesinde çukurlara atılan gübre ve hayvan atıkları, Eyyübiye Belediyesi’nin dağıttığı çuvallara konulup görevlilerce çöp toplama merkezine aktarılıyordu. 4 traktör ve 8 personelle toplanan gübre ve hayvan atıkları çöp çuvalları ve el arabalarıyla çöp toplama merkezine aktarılıp bertaraf ediliyor. Ayda ortalama 40 bin çuval gübre ve hayvan atığının bertaraf edildiği mağaralar bölgesindeki çalışmalar Eyyübiye Belediyesi personeli tarafından devam ediyor.

Yapılan bu çalışmalardan dolayı Başkan Ekinci'ye teşekkür eden vatandaşlar, bu çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundular. Mağaracılar Dernek Başkanı Halil Çiftçi ile birlikte Eyyübiye Belediyesine gelen yaklaşık 40 kişilik grup yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ettiler. Grup adına açıklama yapan Dernek Başkanı Halil Çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar, " Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci'den allah razı olsun. Daha önce kötü koku ve haşerelerden dolayı durulamaz halde olan mağaralar bölgesinde özellikle çöp poşetleri ve el arabalarıyla taşınan hayvan atıkları sayesinde artık daha rahat ortamlarda yaşıyoruz. İnşallah Başkanımızın bu çalışmaları devam eder. Bizlerin kendilerinden bir isteği daha vardı. Dere kenarlarındaki yol yapım işinin başlatılması işiydi. Başkanımızla yaptığımız görüşmelerde onun da yapılacağını bizlere iletmişti. İnşallah en kısa zamanda yollarımıza da kavuşuruz. Başkanımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz." dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.