banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

BAŞKAN EKİNCİ TOMA’NIN ÜSTÜNDE

FETÖ terör örgütüne mensup bir grup askerin darbe girişimine karşı kentte oluşturulan seferberliğe öncülük eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci valilik binası önündeki TOMA’nın üstüne çıkıp vatandaşlara seslendi. ‘Alanları boş bırakmamalıyız, devletimize ve hükümetimize sahip çıkmalıyız’ konuşmalarıyla vatandaşlara moral veren Başkan Ekinci, darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren meydanlarda kaldı. Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, Tugay Komutanlığı ve Valilik önünde oluşan yığınları bir an bile yalnız bırakmayan Başkan Ekinci, “bu demokrasi mücadelesiyle FETÖ terör örgütü yok olana kadar uyumayıp meydanları boş bırakmayacağız” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci valilik binası önündeki TOMA’nın üstüne çıkıp vatandaşlara hitap etti. Başkan Ekinci konuşmasında şunları söyledi; "Bu darbe en başta size yapılıyor. Bu darbe bu millete yapılıyor. Bu darbe bu millete hizmet eden insanlara yapılıyor. Halkın iradesini alt etmek istiyorlar. Artık o darbe günleri geride kaldı. Bu milletin tarihine baktığınızda İstanbul'un fethini görürsünüz. Bu milletin tarihine baktığınızda Çanakkale'yi, Dumlupınar'ı görürsünüz. Bu milletle yola çıkıldı bu milleti kimse yolundan çeviremez. Biz iyi niyetli güvenlik kuvvetlerimizin yanındayız; kötü niyetlilerin ise karşısındayız. İyiler burada, yanlış olanlar da çok az olsa bile onlarda arındırılacaktır. Bu zatlar temizlenecektir. Onlarda biliyorlar ki 30 Ağustos’ta Askeri şurada zaten gidecekler. Ama rahat durmadılar. Bu gidişleri de daha da erkene aldılar. Daha erken gidecekler. Sabaha kadarki sizin buradaki duruşunuz devletinize ve milletinize sahip çıkma duruşunuzdur. Devletimize sahip çıkma duruşumuz, Bu millete sahip çıkma duruşudur. Kutlu olsun bu yürüyüşümüz. Bayramımız Kutlu olsun. Devletimizin başındakiler, iktidarımız her şey kontrol altında demeyene kadar buradan ayrılmak yoktur. Allah hepinizden razı olsun.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.