banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

BAŞKAN EKİNCİ MESAİYE ERKEN BAŞLADI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekilerle birlikte bu sabah erken saatlerinde Direkli Mahallesini ziyaret ederek mahallede incelemelerde bulundu.

 

30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerden önce beyan etmiş olduğu projeleri tek tek hayata geçirmek için kolları sıvayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu sabah erken saatlerinde beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye birim amirleri, daire müdürleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop’u ziyaret ederek mahalle hakkında bilgiler aldı.

 

Başkan Ekinci, daha sonra Mahalle Muhtarı Kestop ve beraberindekilerle birlikte Direkli Mahallesinin sokaklarını ve caddelerini gezerek eksiklikleri yerinde inceleyerek gerekli talimatları verdi.

 

Başkan Ekinci, burada yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti.

 

“Adaylık sürecinde vermiş olduğumuz sözleri bugün yerine getiriyoruz ve bugün sabah erken saatlerinde arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin Merkez Mahallelerinden biri olan Direkli Mahallesini ziyaret ettik. “Direkli Mahallemizin bazı eksiklerini yerinde görmek için bugün birim amirlerimiz ile birlikte hem muhtarımızı ziyaret ettik hem de mahallemizin sorunlarına çözüm noktasında neler yapabiliriz diye bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimiz farklı zaman dilimlerinde diğer mahallelerimiz içinde devam edecektir. Dedi.

 

Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin mahallelerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi.

 

“Sayın Başkanımız ve ekip arkadaşları ile birlikte bizleri ziyaret ettiler ve akabinde hep beraber mahallemizin sokaklarını ve caddelerini gezdik ve eksiklerimizi Sayın Başkanımıza ilettik onlarda sağ olsun eksikleri gerekli görmüş olduğu birimlere anında ileterek sorunların çözümleri için duyarlılık gösterdiler. Başkanımıza bizlere ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi…

 

Sabah erken saatlerinde karşılarında Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi gören Direkli Mahallesi sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemezken, mahalle sakinleri istek ve memnuniyetlerini Başkan Ekinci’ye ilettiler.

 

Direkli Mahallesi gezi ve incelemesine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Necmettin Sağlam, M.Giray Küçük, Belediye Meclis Üyeleri M. Salih Uğur, Ahmet Başgök, İsmail Demirbaş, Bilal Tekatlı, İlhami Günbeği’nin yanı sıra Eyyübiye Belediyesinin çeşitli birimlerinden sorumlu müdürler tam kadro katılırken geziye Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ve çok sayıda mahalleli eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.