banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Başkan Eğilmez'den muhtarlara ziyaret

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. 

AK Parti heyetini, Şube Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ve yönetim kurulu ile mahalle muhtarları karşıladı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’le birlikte İl Başkan yardımcıları, İsa Kızıldemir, Mehmet Büyükfırat, M. Uryan Arusoğlu, İl Yönetiminden Sedat Dülger, Hümeyit Bilbay ve Yusuf Mert katıldılar.

 

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “12 Haziranda 24. dönem milletvekilliği genel seçimleri yapılmıştır Demokratik bir ortamda yapılan bu seçimden zaferle çıkan AK Partinin İl Başkanı Yusuf Eğilmez teşekkür ve hayırlı olsun ziyaretimize gelmişlerdir Ziyaretlerinden dolayı Sayın Yusuf eğilmez ve yönetimine teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum. Bende kendilerini kutluyorum 10 tane vekil Şanlıurfa’dan çıkarmışlardır. Şanlıurfa’nın ve muhtarların bu 10 vekilden beklentileri çok yüksektir 4 yılda 400 projenin hemen ve bir an önce icraata dönüştürülmesini takip edeceğiz. Muhtarların da sorunları vardır devlet memuru olduğu halde sağlık güvencesi karşılanmayan tek kamu görevlisi muhtarlardır. Muhtarların kamu görevlisi olarak kabul edilmesi tüm milletvekillerin bilmesini istiyoruz. Bu sorun sadece Şanlıurfa muhtarlarının değil Türkiye’de görev yapan bütün muhtarların sorunudur” dedi. Haktankaçmaz; “Ben ve yönetimim bu göreve talip olurken bir söz vermiştik; amir, bürokrat ve siyasetçilerle ilişkilerimizi en üst seviye tutup hizmet almaya çalışacağız dolaysıyla muhtarın partisi ve siyasi görüşü olamaz Şanlıurfa’ya hizmet almak adına gerek siyasilerle, amirlerle bürokratlarla ilişkilerimizi en üst seviyede tutacağız” dedi

 

Seçimden sonra hem teşekkür hem de yeni başkanlığa seçilen İbrahim Halil Haktankaçmaz yönetimini tebrik etmek için ziyaret ettiklerini belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “12 Haziranda 24. dönem milletvekilliği genel seçimleri Şanlıurfa’mıza yakışır bir şekilde yaptık. Muhtarlarımız önemli görevde bulundular. Seçmenlerin rahat oy kullanmalarında yardımcı oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Muhtarların özlük haklarıyla ilgili sayın Bakanımız Faruk Çelik’le beraber yine ziyaretimizde gündeme gelmişti. Yeni kurulacak olan hükümetimizde bu sorunla ilgili yasal düzenlemenin meclisten geçeceğine inanıyorum” dedi.

 

   www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.