banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Başkan Eğilmez'den Mezun olduğu Gazi Lisesine vefa VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Gazi Lisesini ziyaret ederek mezun olduğu sınıftaki sıraya oturan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, duygulu anlar yaşadı.

 

Okul ziyaretinde sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Başkan Av. Yusuf Eğilmez, okumanın ve çalışmanın sayesinde eğitim kalitesinin yükseleceğini belirtti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

 

Öğretmenlerin gayretlerini öven Başkan Eğilmez, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Ziyaretiyle ilgili duygulu sahneler yaşadığını belirten Başkan Eğilmez; “Bugün Gazi Lisesi Mezunları Derneği üyesi arkadaşlarımızla birlikte hepimizin okuduğu ortaokulu liseyi ziyaret ettik. Başta müdürümüz olmak üzere öğrenci kardeşlerimizi ziyaret ettik. Duygulu sahneler yaşadık. Çünkü bizim 6 yılımız bu okulda geçti. Aynı zamanda burada okuyan 150 öğrenci kardeşimizi sinemaya 1915 Çanakkale filmini izlemeye davet ettik.  Yine 150 öğrenci kardeşimizi öğretmenlerle bowling oynamaya davet ettik. Bu vesile ile başta Gazi Lisesi Mezunları Derneği olmak üzere Okul Müdürümüze ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Geleceğin Türkiye’sinde bu öğrencilerin olacağını belirten Gazi Lisesi Mezunları Dernek Başkanı İbrahim Toru; “Gazi Lisesi Mezunları olarak örnek profil teşkil eden ve okulumuzdan mezun olmuş kişileri öğrencilerimizle geleceğe yönelik çalışmalar amacıyla program düzenledik. Konuğumuz AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez oldu. Dernek adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize her türlü desteği veriyoruz. Maddi olanakları olmayan öğrencilerimize burs veriyoruz. Gelecekte sizde yapabilirsiniz diyoruz. Bu bayrağı kendilerine devretmek istiyoruz” dedi

 

Okula ve öğrencilere desteklerinden dolayı AK Parti İl Başkanı ve Dernek yönetimine teşekkür ettiğini belirten Gazi Lisesi Müdürü Abdulzahit Dalbaş; “Okulumuza yaptıkları ziyaretten dolayı Gazi Lisesi Mezunlarına teşekkür ediyoruz. Konumuz olan Yusuf Beye teşekkür ediyoruz. Okul olarak derneğimizin çok büyük desteklerini görüyoruz. Daha öncede ders notları iyi olan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilmişti. Şimdi de jest yaparak 150 öğrencimizi sinemaya, 150 öğrencimizi de bowling salonuna davet ettiler. Kendilerine okulumuz ve öğrencilerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Okul öğrencilerine yönelik deneme sınavı gerçekleştirdiklerini belirten Gazi Lisesi Mezunu Birey dershaneleri Müdürü Ömer Ağ, ise dereceye girmiş öğrencilere kitap hediye etti.

Haber Ömer Aslan / www.balikligol.com

 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.