banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Başkan Eğilmez ve yeni Başkan adayı Beyazgül basın önüne çıktı VİDEO

AK Parti İl binasında il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın açıklamasında bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Genel Merkezinin 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak AK Parti Şanlıurfa il kongresinde Zeynel Abidin Beyazgül’ü aday gösterdiğini ve tek liste halinde kongreye gideceklerini ifade etti.

 

Aday belirleme sürecinde AK Parti Genel Merkezinin çok hummalı bir çalışma yaptığını ve tüm aday adayların içerisinden Zeynel Abidin Beyazgül'e görevin tevdi edildiğini belirten Başkan Eğilmez; "Bu kongremizde bir bayrak değişimi olacak. Zeynel Abidin Bey’in deyimiyle ‘Havada ikmal olacak’. Yani hızımızda bir düşül olmayacak. 2015 seçimlerinde de inşallah Zeynel Abidin başkanlığında Şanlıurfa’da çok güzel çalışmalar elde edeceğiz” diye ifade etti.

 

Eğilmez, 4 yıl boyunca il başkanı olarak görev yaptığına da dikkat çekerek, “Bu süreçte de yüzümüz ak bir şekilde bütün sınavlardan geçtik. Referandum olsun, genel seçim olsun, yerel seçim olsun, cumhurbaşkanlığı seçimi olsun tüm seçimlerde oyumuzu arttırarak bugüne geldik. Bu süreçte birçok yol arkadaşımızla birlikte bu başarılara imza attık” diye kaydetti.

 

AK Parti İl Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ise, görevinin zor bir görev olduğunu belirterek, “Önümüzde bir seçim var. Hızımızı kesmeden devam etmek zorundayız. Urfa’ya hizmet etmek benim için güzel bir şereftir. Geçmişte de hizmet için ne gerekliyse yapmaya gayret ettim” şeklinde konuştu.

 

Demokratik hayata bir katkıda bulunacağını düşündüğünü belirten Beyazgül, “Urfa’nın gelişmesine bir katkıda bulunacağımı düşünüyorum, hemşerilerimizle daha iç içe yaşayarak sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde götürerek Ankara’da çözebilmenin gayretleri içerisinde olmayı düşünüyorum” diyerek Türkiye Noterler Birliği Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürmeye devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

Basın toplantısı, Eğilmez ile Beyazgül’ün basın mensuplarının sorularını cevaplaması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.