banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Eğilmez e ziyaretçi akını

AK Parti İl Başkanlığına seçilen Av. Yusuf Eğilmez’e tebrikler devam ediyor. İl Başkanlığı binasında tebrikleri kabul eden Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Birlik ve beraberlikle Şanlıurfa’da AK Partiyi en iyi şekilde yücelteceğiz” dedi.

İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür’ün Milletvekili aday adayı olmak için tüzük gereği istifa edince yine tüzük gereği başkanlığa Av. Yusuf Eğilmez vekalet etti. 9 Şubat’ta ise teşkilat temayülü ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın talimatı ile resmen Başkan olan Av. Yusuf Eğilmez basın toplantısı düzenleyerek hem başkanlığını hem de seçim startının ardından İl Başkanlığı binasında tebrikleri kabul ediyor.

Şanlıurfa İlçe AK Partili Belediye Başkanları, AK Parti İlçe başkan ve yöneticileri, İl teşkilat birimleri, STK başkan ve yöneticileri Başkan Av. Yusuf Eğilmez’i makamında tebrik ettiler. Son olarak Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak İl Başkanlığına gelerek Başkan Av. Yusuf Eğilmez’i tebrik etti.

Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak; “Doğru bir tercikle Başkan Eğilmez seçildi. Bu kutlu görevde başarılar diliyorum” dedi.

Başak Sözlerini şöyle devam etti; İl başkanlığını meclis üyelik vebalı kolay değil. Çünkü partinin çalışmalarını anlatacak ve duyuracak. Bu işi pazarlamak lazım. Ancak AK Partililer olarak bunu çalışmalarımızı anlatamıyoruz.

Doğrusu yapmamız gereken AK Parti için, memleketimiz için hep birlikte çalışacağız. Siyasette küskünlük ve kırılma olmaz.

Recep Tayip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümeti olarak yaptıklarımızı anlatamıyoruz. Eğer yaptıklarımızın bin de birini doğru anlatabilsek Türkiye’de hiçbir parti karşımızda kalmaz. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın başlattığı “milli birlik ve beraberlik, kardeşlik” projesini başarıyla tamamladığımızda Ne ABD’si ne de başka bir güç dünyada bizi durduramaz.  Bu anlamda İl Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirecek olan ve inandığımız arkadaşımız Av. Yusuf Eğilmez’i tebrik ediyorum ve başlarılar diliyorum” dedi.

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise; “Bu görevi beraberlik ve kardeşlikle yürüteceğiz. AK Partinin misyonuna uygun olarak durmadan çalışacağız. AK partinin misyonuna uygun olarak parti içi demokratik bir başkanlık seçimi yaşadık. Biliyorsunuz Haziran ayında seçim var. Seçimlere sıkı ve güzel bir birliktelikle hazırlanıyoruz. AK Partiyi hak ettiği noktaya el birliği ile getireceğiz. Sayın Milletvekilimize ve tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum” dedi.

Tebrik ziyaretleri parti binasında dolup taşıyor.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.