banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Başkan Düşünür’den Şanlıurfa’ya teşekkür

Av.Düşünür mesajında, Şanlıurfa’nın ilçeleriyle ve köyleriyle birlikte Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman sevgisini en iyi şekilde gösterdiğini belirterek, Urfa’nın tarihinin en muhteşem ve kalabalık mitingini yaşadığını söyledi.

Başbakanımızı sevindirdik

Şanlıurfa’nın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman sevgisini gösterdiğini belirten AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, “Özellikle değerli hemşehrilerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Başbakanımıza karşı bizleri mahcup etmediler” dedi.

Av.Düşünür, Şanlıurfa’nın Başbakanımızı bağrına bastığını belirterek, “Başbakanımızı 150 bini aşkın coşkulu bir kalabalıkla adeta coşturduk, sevindik ve sevindirdik. Bu arada Suruç ilçemizde de 15 bin civarında Suruçlu hemşehrilerimizin Suruç tüneli açılış töreni münasebetiyle Başbakanımızı dinlemeye, yakından görmeye gelmeleri de ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Bu arada Suruçlu hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.